Log in
X

Company Name

Sole Kosova Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Punëtore Sezonale

Punëtore Sezonale

Information

Publish Date

02.08.2019

End Date

16.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

KONKURS PËR PUNËTORE SEZONALE

“Sole Kosova” Sh.p.k shpall konkurs për pranimin e punëtoreve sezonale për punë fizike në futjen e turshive në Fabrikën e Përpunimit të Perimeveme seli në Fushë Kosovë.

Detyrat dhe kriteret:

  • Punëtore fizike për pjekjen, pastrimin dhe mbushjen e kavanozave (tegllave) me turshi.
  • Të punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
  • Preferohet përvoja e punës në lëmi të përgatitjes së turshive.
  • Përparësi do t’u jepen punëtoreve nga Fushë Kosova.
  • Gatishmëri për punë me orar fleksibil.

Kanditatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në në email adresën: faton.bujupi@solekosova.eu; mesazhin në formë të kërkesës për punë sezonale në viber +383 45 800 089, apo të vijnë në selinë e fabrikës për regjistrim në lista të punëtoreve sezonale.

 

“Sole Kosova” Sh.p.k

Rr. “Nënë Tereza” P.N., Zona Industriale

Fushë Kosovë

Expired

Share

Advertising