Log in
X

Company Name

Hotel International Prishtina & SPA

Phone Number

038600223

Company Place

Prishtinë

Punetore ne sektorin e pastrimit (2)

Punetore ne sektorin e pastrimit (2)

Information

Publish Date

02.08.2019

End Date

16.08.2019

Categories

| Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs :

Pozita : Punetore ne sektorin e pastrimit (2)

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Gatishmëri për punë me ndërrime
  • Te jete komunikativë dhe bashkepunues.

Te gjithe te interesuarit te na dergojne CV ne e-mail kontabiliteti@hotelinternationalprishtina.com

Ose te kantoktoje ne kete numer telefoni : 044 885 404 

Me respekt

Hotel International Prishtina &SPA

Expired

Share

Advertising