Log in
X

Company Name

Pharmaplus Sh.P.K.

Phone Number

045601503

Company Place

Prishtinë

Shitës ambulantiv i produkteve farmaceutike (2), Punëtor në depon farmaceutike (1)

Shitës ambulantiv i produkteve farmaceutike (2), Punëtor në depon farmaceutike (1)

Information

Publish Date

05.08.2019

End Date

19.08.2019

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania për distribuimin e produkteve farmaceutike dhe pajisjeve mjekesore Pharmaplus Sh.P.K. ne Prishtine

Kërkon kandidatë të interesuar që të aplikojnë për pozitat si më poshtë:

  1. Shitës ambulantiv i produkteve farmaceutike (2 pozita)
  2. Punëtor në depon farmaceutike (1 pozitë)

 

Përgjegjësitë:

Pozita 1: Pranimi i porosive dhe liferimi i produkteve farmaceutike në territorin e Kosovës

Pozita 2: Menaxhimi i produkteve farmaceutike në depo dhe mirëmbajtja e deposë

 

Kualifikimet:

Minimumi i kualifikimit –Bachelor Farmaci/Infermieri/Fizioterapi/Ekonomi

Njohuri të mirë të punës me kompjuter (exel, word, power point);

Të posedoj leje për vozitje dhe të ketë përvojë në vozitje;

Përvojë në lëminë përkatëse (të dëshmohet me referenca ose dukumente tjera adekuate).

 

Koha e fundit për aplikim është 14 ditë nga data e publikimit. Aplikimet duhet të bëhen

duke dërguar CV dhe një letër motivuese (1/2 faqes A4) në email adresën

pharmaplusllc@gmail.com; info@pharmaplus-ks.com

Telefoni 045 601 503/045 540 831

Kanditatët e përzgjedhur do të thirren për intervistë

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook