Log in
X

Company Name

Roof Group Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

2 Menaxher/e të shitjes në sektorin e ndërtimit, 1 Arkitekt

2 Menaxher/e të shitjes në sektorin e ndërtimit, 1 Arkitekt

Information

Publish Date

06.08.2019

End Date

20.08.2019

Categories

| Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Roof Group Sh.p.k., shpall konkurs per vende pune.

Nëse mendoni se keni përvojën, aftësitë prezantuese dhe energjinë e duhur, aplikoni për pozitën e hapur si:

  • MENAXHER/E TË SHITJES në sektorin e Ndërtimit (2)
  • ARKITETK (1)

CV mund të dërgohen në:  info.roofgroup@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me 20.08.2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook