Log in
X

Company Name

Premium Bosna

Phone Number

049/126-100

Company Place

Prishtinë

Kamarier/e (3), Picamen/e (1), Skarist (1), Ndihmës/e skare (1), Punëtor/e për pite dhe mantia me porosi (1).

Kamarier/e (3), Picamen/e (1), Skarist (1), Ndihmës/e skare (1), Punëtor/e për pite dhe mantia me porosi (1).

Information

Publish Date

06.08.2019

End Date

20.08.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Premium Bosna" ofron vende te lira per:

Kamarier/e                                                               (3 Pozita),
Picamen/e                                                                 (1 Pozite),
Skarist                                                                         (1 Pozite),
Ndihmës/e skare                                                    (1 Pozite),
Punëtor/e për pite dhe mantia me porosi  (1 Pozite).

TE GJITHE KANDIDATET DUHET TE KENE PERVOJE PUNE DHE AMBICIE PER PUNE.

* Konkursi mbetet i hapur deri me 20 Gusht 2019.

* Ju lutem të aplikoni duke kontaktuar në numrin e telefonit apo nëpërmjet Viber në +383(49)126-100, +383(49)558-997 apo edhe nëpërmjet email premiumbosna.pr@gmail.com

Lokali gjendet te rr.ilaz kodra Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook