Log in
X

Company Name

ROADSIDE HOTEL

Phone Number

049/999-026

Company Place

Prishtinë

Recepsionist/e, Kamarier, Menaxher Gjeneral, Picamen

Recepsionist/e, Kamarier, Menaxher Gjeneral, Picamen

Information

Publish Date

06.08.2019

End Date

20.08.2019

Contact Person

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

"ROADSIDE HOTEL", shpall konkurs per:

Pozitat:
 
1. Recepsionist/e 
Detyrat dhe pergjegjesite:
 • Pret musafiret dhe perkujdeset per ta deri ne momentin qe te ndihen komod.
 • Marrja e rezervimeve permes e-mailave, telefonatave, booking etj.
 • Ben rakordimin e faturave me financen ne menyre qe te procedohet me faturat tatimore.
 • Kryerja e check in dhe check out te musafireve.
 • Plotesimi i regjistrit te musafireve permes sistemit te cilin posedohet.
 • Pergjigjet ne kerkesat e musafireve per cdo gje qe ju nevojitet.
 • Kontrollimi i portaleve online per rezervimet e mundshme.
Kualifikimet:
 • Te kete pervoje pune se paku 1 vit.
 • Te kete te perfunduar Arsimin e Mesem ose ne vazhdimesi te Arsimit te Larte.
 • Gjuha angleze eshte obligative, gjuhet e tjera jane perparesi.
 • Te jete  fleksibel me oraret e punes.
 • Te jete i/e komunikueshem dhe i/e pergjegjshem.
2. Kamarier Restauranti

  Kualifikimet:
 • Te kete te perfunduar shkollen e mesme/ profesionale.
 • Te kete njohuri me specifikat e kesaj natyre te punes.
 • Te kete shkathesi, perpikeri dhe korrektesi ne pune.
 • Te jete ne gjendje te marre persiper pergjegjesite qe i takojne.
  3. Menaxher Gjeneral
 • Koordinimi, drejtimi dhe menaxhimi i operacioneve ditore të hotelit
 • Nxit dhe ndihmon stafin të punojnë bashkë dhe të japin më shumë nga vetja e tyre, duke i trajnuar dhe udhëhequr në mënyrë që të arrijnë specializim më të lartë në fushat përkatëse.
 • Vepron si ambasador i kompanisë.
 • Mban takime me ekipin menaxherial për të rritur të ardhurat dhe shërbimin ndaj klientit.
 • Sigurohet që objektivat dhe misioni i hotelit të përmbushen dhe operacionet e ekzekutuara të jenë në parim me misionin dhe vizionin e hotelit.
 • Sigurohet që secili punëtor të kryej mirë punën për të cilën është përgjegjës
 • Përgatit një raport financiar mujor që shqyrtohet nga drejtori në fund të çdo muaji.
 • Merr pjesë në vendimmarrjen për punësimin dhe shkarkim të punëtoreve
 • Përgjigjet kërkesave dhe procedurave legale dhe administrative të hotelit.
 • Merr pjesë në takime zyrtare dhe jozyrtare sipas kërkesës së drejtorit.
 • Performon detyra tjera në bazë të kërkesës së drejtorit
4. Picamen
Detyrat dhe pergjigjesite:
 • Te beje brumin e pices, te bukes, kroasantave. 
 • Te beje pregaditjen e pideve, picave dhe tjera gjera te cilat kerkohen.
Te interesuarit te dergojne CV- te e tyre ne hotelroadsidereception@hotmail.com ose na kontaktoni ne 049/999-026.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook