Log in
X

Company Name

Galeria Shopping Mall

Phone Number

Company Place

Prizren

Specialist për IT

Specialist për IT

Information

Publish Date

07.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

| IT & Dizajn

Job Places

Prizren

Job Description

Titulli:

Specialist për IT

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës për infrastrukturën e Teknologjisë Informative dhe rrjetet

Departamenti përkatës:

IT

Pozita superiore ku raporton:

Zëvendës CEO

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-  Instalon dhe mirëmban infrastrukturën e në baza të rregullt për të siguruar mbarëvajtje të punës

-  Menaxhon operacionet ditore të TI

-  Zhvillon strategji dhe procedura të përdorimit dhe ruajtjes të pajisjeve

-  Mirëmban rrjetin e Internetit

-  Komunikon dhe ndërton relacione me ofrues të shërbimeve te IT dhe Internetit

-  Mirëmban serverin dhe kompjuterët.

Kërkesat për këtë pozitë:

-  Minimum 3 vjet përvojë e më parshme në këtë pozitë

-  Universitet apo përgaditje profesionale

-  Përparësi janë çertifikimet e CISCO

-  Aftësi shumë të mira organizative

-  Njohuri të gjuhës angleze (gjuha gjermane apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook