Log in
X

Company Name

Galeria Shopping Mall

Phone Number

Company Place

Prizren

Shef Sigurimi

Shef Sigurimi

Information

Publish Date

07.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prizren

Job Description

Titulli:

Shef Sigurimi

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës/e për mirëmbajtjen dhe sigurinë e objektit

Departamenti përkatës:

Departamenti i Sigurimit

Pozita superiore ku raporton:

Zëvendës CEO

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-  Kontrrollon dhe jep përgjegjësi për sigurimin fizik dhe monitorimin e alarmeve, kamerave dhe rojeve fizike

-  Mirëmban nivelin e sigurisë në baza të rregullta për të siguruar mbarëvajtje të punës

-  Menaxhon operacionet ditore të sigurisë

-  Siguron që objekti të jetë i pajisur me shërbime sigurie të cilësisë së lartë për të mbrojtur njerëzit dhe pronën

-  Raporton shqetësimet rreth sigurisë, shkeljet e sigurisë dhe rrethanat e pazakonta, si me gojë ashtu edhe me shkrim

-  Ndërton, përmirëson dhe mbani marrëdhënie efektive punonjësit, qiramarrësit dhe mysafirë e GALERIA Shopping Mall;

-  Qëndron ose ecë vazhdimisht në hapsira të ndryshme të Qendrës;

-  Ngjit shkallët, liftin, herë pas here gjatë ditës

-  Qëndron vazhdimisht vigjilent për të vëzhguar, lexuar, bashkëvepruar me publikun dhe bashkëpunëtorët, shikon monitoruesit e sigurisë; përfshin koordinimin dorë/sy;

-  Puna në ambiente të ndryshme duke përfshirë kushte të pafavorshme në natyrë të tilla si të ftohtit, shiut ose ngrohjes;

-  Vigjilencë konstante mendore dhe vëmendje ndaj detajeve të kërkuara gjatë përcaktimit të prioriteteve dhe përcjelljes së detyrës;

Kërkesat për këtë pozitë:

-  Minimum 3 vjet përvojë e mëparshme në këtë pozitë

-  Universitet apo përgaditje profesionale

-  Përparësi janë çertifikimet ndërkombtare në siguri

-  Aftësi shumë të mira organizative

-  Njohuri të gjuhës angleze (gjuha turke apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

Dërgo CV-në në  hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook