Log in
X

Company Name

Galeria Shopping Mall

Phone Number

Company Place

Prizren

Administrator Ekzekutiv / Burime Njerëzore

Administrator Ekzekutiv / Burime Njerëzore

Information

Publish Date

07.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Titulli:

 

Administrator Ekzekutiv/Burime Njerëzore

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës/e për Administratë dhe Burime Njerëzore

Departamenti përkatës:

Departamentit të Zhvillimit të Biznesit

Pozita superiore ku raporton:

Zhvilluesit së Biznesit

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-  Përgatit njoftimet e punës dhe i publikon ato në portale dhe kanale të ndryshme mediatike;

-  Përdor mediat sociale për të reklamuar pozicionet e punës, si dhe për të krijuar marrëdhënie me kandidatë dhe punëdhënës

-  Identifikon, krijon dhe zhvillon marrëdhënie me kandidatura të përshtatshme sipas nevojave dhe pozicioneve, nëpërmjet procesit të kërkimit të rekrutimit

-  Pranon dhe vlerëson CV-të dhe aplikimet, kryen intervista, teste dhe krijon një listë të ngushtë me kandidaturat më të përshtatshme

-  Përgatitë listen e pagave dhe mëditjeve

-  Planifikon pushimet e personelit

-  Proceson kërkesat për reimbursim në kompani të Sigurimeve.

Kërkesat për këtë pozitë:

-  Diplomë Universitare (e preferueshme në shkencat sociale,psikologji, juridik)

-  Përvojë e mëparshme si Specialist HR jo më pak se 2 vjet

-  Aftësi shumë të mira organizative, komunikimi dhe etikë të mirë prezantimi;

-  Aftësi të shkëlqyera në organizim, komunikim dhe negocim me palët.

-  Njohuri të gjuhës angleze (gjuha gjermane apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook