Log in
X

Company Name

Galeria Shopping Mall

Phone Number

Company Place

Prizren

Specialist për Rrjetet Sociale / Organizim të Eventeve

Specialist për Rrjetet Sociale / Organizim të Eventeve

Information

Publish Date

07.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Titulli:

Specialist për Rrjetet Sociale/Organizim të Eventeve

Përshkrimi i pozitës:

Përgjegjës/e për administrimin e llogarisë së kompanisë në Rrjetet Sociale dhe aktiviteteve në GALERIA Shopping Mall

Departamenti përkatës:

Marketing

Pozita superiore ku raporton:

Menaxherit të Marketingut

Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

-  Administron dhe Menaxhon faqet e kompanisë në rrjetet sociale

-  Në bazë të planifikimeve 3 mujore, së bashku me Menaxherin e Marketingut organizojnë aktivitetet 10 ditore në Qendër;

-  Azhuron faqet në rrjetet sociale me përmbajtje promovimi dhe marketingu;

-  Përmirëson rezultatet e kërkimit organik;

-  Analizon, dhe paraqet raporte analitike;

-  Perfomon në Rritjen e vizitave/lexuesve në faqet e kompanisë në rrjetet sociale;

-  Perfomon në ngritje e brendit dhe imazhit të kompanisë

-  Mirëmbajtja e faqes.

Kërkesat për këtë pozitë:

-  Njohuri mbi rregullat dhe elementet e menaxhimit të përmbajtjes në media sociale

-  Njohuri themelore mbi WordPress dhe CMS

-  Aftësi për të shkruar për mbajtje dhe tekste të komunikimit

-  Përvojë në fushën e marketingut në media sociale

-  I/entuziazmuar, i/e motivuar për punë dhe i/e aftë për të punuar në ekip

-  Njohja e plotë e parimeve të marketingut, produktit apo shërbimit të menaxhimit, shitjes dhe zhvillimin e biznesit

-  Njohuri të gjuhës angleze (gjuha gjermane apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook