Log in
X

Company Name

Pasta Fasta

Phone Number

049/430-113

Company Place

Prishtinë

Ndihmëse Kuzhine (7)

Ndihmëse Kuzhine (7)

Information

Publish Date

08.08.2019

End Date

23.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pasta Fasta

Konkurs

Rekruton 7 Ndihmëse Kuzhine.

Pergjegjesite :
  • Zierje e pastave,
  • Mirëmbajtje e vendit te punes,
  • Larje e enëve,
  • Grirje e perimeve.
Orari 8:00-16:00 dhe 16:00-00:00, pauza gjate orarit me ushqim ne pasta, paga 250€.

Te tri lokacionet e hapura: Shesh, Ulpiane dhe tek Rruga B.
 
Per aplikim: 049/430-113

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook