Log in
X

Company Name

Pasta Fasta

Phone Number

049/430-113

Company Place

Prishtinë

Delivery (5)

Delivery (5)

Information

Publish Date

08.08.2019

End Date

23.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pasta Fasta

Konkurs

Rekruton 5 Delivery.

Pergjegjesite:
  • Shperndarje e ushqimit ne lokacione te caktuara me korrektesi,
  • Mirëmbajtje e vendit te punes,
  • Mirësjellje me klientin.
Orari 8:00-16:00 dhe 16:00-00:00 , te dieleve pushim, pauza gjate orarit me ushqim ne pasta, paga 250 €.
 
Per aplikim: 049/430-113

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook