Log in
X

Company Name

Liftkos Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Drenas

Nënpunës teknik për blerje (m/f)

Nënpunës teknik për blerje (m/f)

Information

Publish Date

29.08.2019

End Date

09.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Drenas

Job Description

Nënpunës teknik për blerje (m/f)

Detyrat e juaja

 • Pranimi dhe përcaktimi i ofertave me departamentin teknik dhe të shitjes
 • Sigurimi i të gjithë komponentëve për fushat e ndryshme të Ashensorëve si dhe për sistemet e plota dhe çdo komponentë të veçantë, pas shqyrtimit të çmimit dhe specifikimeve
 • Negocimi i ofertave
 • Blerja operative dhe strategjike
 • Monitorimi dhe kontrolli i kohës së furnizimit
 • Përkujdesja e furnizuesve dhe mbledhjea e të dhënave të materialit
 • Verifikimi i konfirmimeve të porosive dhe miratimin e faturës
 • Përpunimi dhe trajtimi i ankesave
 • Sjellja kompetent dhe këmbëngulës në furnizuesit
 • Bashkëpunimi me menaxhimin, inxhinieri dhe kontabilitetit

Profili Juaj

 • Studime të përfunduara teknike (Inxhinieri Ekonomike) ose shkollim të ngjashëm
 • Disa vite përvojë në blerjen operacionale
 • Përvoja në prokurimin ndërkombëtar dhe logjistikë
 • E dëshiruar përvojë pune në industrinë ashensor
 • Njohuri të mira në MS Office
 • Negocime të sigurta në gjuhën Gjermane dhe Angleze në të folur dhe të shkruar
 • Vetëdije të lartë të kostos dhe një fokus të mirë ndaj konsumatorëve dhe një rezultat të orientuar, të strukturuar dhe aftë për të punuar në mënyrë të pavarur.
 • Besueshmërinë, aftësitë komunikuese dhe aftësitë e ekipore
 • Patentë shofer

Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj në fushën e pajisjes për transport vertikal dhe horizontal në tregun e Kosoves si dhe Ballkanit. Furnizimin me të gjitha llojet e ashensorëve si ashensor mallrash, shkallë lëvizëse dhe shiritave, dhe produkteve tjera. Oferta jonë perveq
prodhimit, montimit, servisimit përfshin mirëmbajtje të plotë dhe shërbime të tjera shtesë.

Ne ju ofrojmë të mirat e multinationals - dhe garantojmë cilësi të lartë, stabilitet dhe besueshmëri, qasjen në teknologji të reja, njohuri superiore dhe burime të tjera, si dhe qasje individuale dhe profesionale për çdo klient.

Ne jemi te specializuar per mirëmbajtjen e ashensorëve, shkallëve dhe shiritav levizes LIftKos ofron mbështetje të plotë për: Planifikimin dhe Konsultimin per instalimin Mirëmbajtjen dhe modernizimin e Ashensoreve si dhe 24 ore shërbim.

Prodhimet tona janë të njohura për cilësinë e tyre, teknologjin inovative, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të produkteve.

Për menaxhmentin e ndërmarrjes tonë me seli në Parku i Biznesit, 13000 Drenas, kërkojmë sa më parë me orar të plotë një Nënpunës teknik për blerje.

Ne ju ofrojmë një vend pune të sigurt me të ardhura meritore dhe kontributet dhe mundësi trajnimi të një kompanie moderne dinamike.

Nëse jeni të interesuar, dërgoni aplikimin tuaj të kompletuar përmes e-mailit në job@liftkos.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook