Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049693333

Company Place

Prishtinë

Menagjere Shites/e, Prezantues/e

Menagjere Shites/e, Prezantues/e

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

30.08.2019

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania DURMISHI SHPK, hap konkurs ne sektorin e shitjes shitjes me shumice dhe pakice per keto pozita: Menagjer Shites-se (komercialist-e) dhe prezntuese e produkteve Dyer Dritare, fasada etj

1. Menagjere Shites/e (komercialist/e),

2. Prezantues/e.

Për pozitat kandidati-ja duhet t'i plotësoj këto kushte:

  • Te kete aftesi komunikative,
  • Te jet e pergjegjshme ne pune,
  • Te posdeoj patent shofer,
  • Te jet I gatshem te punoj nen presion dhe jasht orarit te punes.

Perparesi kane ata persona qe kan punuar ne te njejten lemi.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (te Hotel EMERALD) Veternik Prishtine, kontaktoni ne telefonin: 049 693 33

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook