Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049/156-601

Company Place

Prishtinë

Punëtor në Sektorin e Prodhimit (2)

Punëtor në Sektorin e Prodhimit (2)

Information

Publish Date

09.08.2019

End Date

30.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania DURMISHI SHPK hap konkurs për:

Pozita: Punëtor në sektorin e prodhimit, për dyer dhe dritare (2 Pozita).

Përparësi kanë ata që kanë përvojë në makineritë e fundit CNC.

Na kontaktoni ne këtë numër: 049156601.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook