Log in
X

Company Name

Horeca L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Serviser

Serviser

Information

Publish Date

14.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Horeca L.L.C shpall konkurs per:

Serviser:

E Preferuar Shkolla e Mesme ose Diploma ne Elektro

  • Te kete pervoje pune me servisim te paisjeve te ndryshme elektrike.
  • Te kete aftesi te mira pune dhe fleksibilitet.
  • Te posedoje patent shoforin (B).
  • Te  kete njohuri bazike te gjuhes angleze.
  • Ju lutem te ceket pozita aplikuese ne subject.

Horeca LLC ofron Kushte te favorshme per te punsuarit ku perfshihen paga te rregullta, pagese te oreve shtese, trajnime mujore sipas nevojes etj.

Aplikimet te dergohen ne info@horecaks.com  me subjektin Serviser

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook