Log in
X

Company Name

“DARDANIA Logitics” sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent i shitjes së shërbimeve të transportit

Agjent i shitjes së shërbimeve të transportit

Information

Publish Date

14.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

“DARDANIA Logitics” sh.p.k., shpall konkurs per:

Agjent i shitjes se sherbimeve te transportit

Kushtet:

- Te kete pervoje pune,

- Fakultetin (ekonomik, apo dogane dhe shpedicion),

- Njohja e gjuhes angleze (serbo-kroatishtja e preferuare ).

Orari i punes: 40 ore ne jave.

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne email: suad.shala@dardaniashped.com

Selia e biznesit: Terminali Doganore (ish fabrika e amortizatoreve ) Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook