Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës/e

Shitës/e

Information

Publish Date

14.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Portal Pune Sh.P.K për klient të sajë shpall konkurs për:

Shitës/e

Kërkojmë punëtor/e me përvojë pune ne dyqan (textil për meshkuj dhe femra).

Paga: 300 Euro neto.

Orari i punës: 6-orë në dy ndërrime, nga ora 10:00 deri 16:00 ose 16:00 deri 22:00.

Vendi i punës: Albi Mall - Veternik.

Kontakti viber +38344108621.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook