Log in
X

Company Name

ARBERIA SHPK

Phone Number

038-601-655

Company Place

Prishtinë

Shites Ambulantiv (2), Komercialist (2), Menaxher i shitjes (1)

Shites Ambulantiv (2), Komercialist (2), Menaxher i shitjes (1)

Information

Publish Date

15.08.2019

End Date

24.08.2019

Categories

Shitje | Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

ARBËRIA SH.P.K

Fabrika e ujit Alpeve  shpall K O N K U R S


-Shites Ambulantiv (2 POZITA) (shitje e mallit ne teren me kombi).
-Komercialist (2 POZITA) (Marrja e porosive me shumice ne pika te medha)                                          

-Menaxher i shitjes ( 1 POZITË)     

Te interesuarit për keto pozita pozita mund të aplikojnë personalisht në zyret tona në zonen industriale  PRAPA ETC-S, Prishtinë ose përmes emailit: arberia_company@hotmail.com

Vrejtje: Për poziten Komercilist dhe Menaxher i shitjes duhet të kete të kryer fakultetin ekonomik (cv duhet te ket të bashkangjitur edhe foton)
Konkursi është i hapur nga data 15.08.2019 deri 24.08.2019  

Kontakt:
044-739-333
038-601-655

email: arberia_company@hotmail.com

Expired

Share

Advertising