Log in
X

Company Name

Perfect Clean

Phone Number

049 577 774

Company Place

Prishtinë

Pastrues Meshkuj (2), Pastruese Femra (4)

Pastrues Meshkuj (2), Pastruese Femra (4)

Information

Publish Date

15.08.2019

End Date

31.08.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Perfect Clean ofron pune per:

Pastrues Meshkuj (2 Pozita)
Pastruese Femra (4 Pozita)


Kushtet:

  • Pervojë pune në pastrim
  • Njohuri rreth punës dhe të jet korrekte ne punë
  • Të jet e gatshme të punoj ne grup etj.
  • Orari me marrveshje,
  • Pagesa 350 Euro.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook