Log in
X

Company Name

Motel Premium

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë për pastrim (2), Punëtore (femra) për pastrim (2)

Punëtorë për pastrim (2), Punëtore (femra) për pastrim (2)

Information

Publish Date

15.08.2019

End Date

31.08.2019

Categories

| Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Për "Motel Premium" kërkojmë 2 Punëtorë per pastrim të dhomave.

Të interesuarit të lajmërohen në: 044/480-124.


Për "MOTEL VENERA" kërkojmë 2 Punëtore (Femra) për pastrimin e dhomave si dhe larjen e teshave.

Të interesuarat të lajmërohen në: 044/765-000.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook