Log in
X

Company Name

Kompania Arta

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Dizajner Grafik

Dizajner Grafik

Information

Publish Date

16.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

Arkitekturë

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kompania Arta shpall konkurs për 1 punëtore.

Pozita: Dizajner Grafik


Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Njohje ne Corel ose Illustrator (pune ne makine laserike)
  • Njohje bazike ne Photoshop
  • Sjellje e mirë dhe të shpreh interesim rreth punës

Kushtet:

  • Mosha prej 18 deri në 25 vjeç (Të dy gjinitë)
  • Shkolla e mesme e përfunduar.

Praktika zgjatë 1 muaj me pagesë prej 200 euro dhe nëse kandidati tregon aftësi dhe interesim për punë atëher vazhdohet me rritje dhe rrogë të plotë.

Të interesuarit të dërgojne CV në email adresen arta_shkupolli@hotmail.com dhe vetëm ata që zgjedhen për interviste do të lajmrohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook