Log in
X

Company Name

Koral Dairy Sh.P.K

Phone Number

045 498 505

Company Place

Fushë Kosovë

Punëtorë fizik

Punëtorë fizik

Information

Publish Date

16.08.2019

End Date

31.08.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Koral Dairy Sh.P.K Fushe Kosove, Miradi e ulet, është kompani që merrët me prodhimin e produkteve te qumeshtit . Vepron në bazë të parimeve të qeverisjes korporative dhe është punëdhënës i besueshëm dhe atraktiv, qëllimi i së cilës është shtimi i prezencës së tij në treg.

Në harmoni me politikat e veta, kompania Koral Dairy sh.p.k shpall

Konkurs publik për Punëtorë fizik (1) pozitë të lirë

Kushtet e nevojshme:

  • I aftë për punë.

CV-ja duhet të dërgohet në e-mail adresën: sales@koraldairy.com

Ose te paraqiten ne zyrat e kompanise ne Miradin e Ulet, Fushe Kosove.

Telefoni : 045 498 505

Vetëm kandidatët nga lista e ngushtë do të kontaktohen!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook