Log in
X

Company Name

Tricontes

Phone Number

049 844 072

Company Place

Prishtinë

Njohës të gjuhës Gjermane

Njohës të gjuhës Gjermane

Information

Publish Date

16.08.2019

End Date

31.08.2019

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Tricontes është në kërkim të njerëzve të talentuar dhe ambiciozë për t'u bashkuar me ekipin tonë! Nëse keni aftësi të mira komunikimi në gjuhën #gjermane, dhe jeni person fleksibil dhe i motivuar për ofrimin e këshillave në lidhje me shërbimet apo produktet tona për klientë, Tricontes është vendi për ty!

Ju lutemi kontaktoni në +383 49 844 072 ose ne adresen elektronike burim.mernica@tricontes.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook