Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

OPERATOR i shitjes në Pompë, ARKATARE në market

OPERATOR i shitjes në Pompë, ARKATARE në market

Information

Publish Date

16.08.2019

End Date

30.08.2019

Categories

| Arkatar | Shitje

Job Places

Drenas | Ferizaj | Fushë Kosovë | Gjakovë | Gjilan | Istog | Kaçanik | Kamenicë | Klinë | Mitrovicë | Obiliq | Pejë | Podujevë | Prishtinë | Prizren | Suharekë | Viti

Job Description

“ IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:

  • OPERATOR i shitjes në Pompë
  • ARKATARE në market

Në këto lokacione: Ferizaj, Fushe Kosove, Gjakove, Gjilan, Kaçanik, Kamenicë, Klinë, Mitrovicë, Obiliq, Pejé, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Suharekë, Viti, Drenas, Gurakoc-Istog, Penuhë-Podujevë.

Përshkrimi i pozitës: Operator i shitjes në pompë

Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën Operator të shitjes:

• Të ketë të përfunduar shkollen e mesme ,
• Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme
• Të ketë aftësi komunikuese,
• Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Përshkrimi i pozitës: ARKATARE në market:

Do të jetë përgjegjës për shërbimin ndaj klientëve në market, mbarëvajtjen dhe përkujdesjen ndaj produkteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën ARKATARE në market:

• Të ket të përfunduar shkollen e mesme ,
• Të ket përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme
• Të ket aftësi komunikuese,
• Të jetë e shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore, dhe të ketë aftësi të mira kompjuterike.

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm si dhe në web faqe www.ip-kos.com

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform

Konkursi është i hapur  deri më dt. 30.08.2019

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook