Log in
X

Company Name

Semitronix Hotel Prishtina

Phone Number

+38649740222

Company Place

Prishtinë

Kamarier/e (2), Shankist

Kamarier/e (2), Shankist

Information

Publish Date

23.08.2019

End Date

06.09.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Information

Publish Date: 23.08.2019
End Date: 06.09.2019
Categories: Hoteleri
Job Places: Prishtinë

Job Description

Hotel Semitronix Prishtinë,

Ju fton që të bëheni pjesë e ekipit tonë duke aplikuar për pozitat në vijim:

 1. Kamarier/e (2),
 2. Shankist

Detyrat dhe përgjegjësitë e Kamarierit:

 • Ti mirëpres dhe përshëndet mysafirët;
 • Ti informoj mysafirët rreth menusë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;
 • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara;
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre;
 • Të prezantoj faturën si dhe të bëj pagesat;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat e restorantit janë të rregulluara dhe të pastruara sipas standardeve të hotelit tonë;
 • Ti përfundojë detyrat shtesë që janë të nevojshme për një funksionim efikas të punës së restorantit;
 • Të jetë në gjendje të pranoj përgjegjësi dhe detyra shtesë që i caktohen nga menaxhmenti.
 • Kanditati-ja duhet të plotësoj kriteret e mëposhtme:
 • Përvojë pune disavjeqare në pozita të ngjajshme;
 • Njohuri të shkelqyera të gjuhës Angleze.Njohja e ndonjë gjuhe tjetër shtesë është e preferueshme;  
 • Njohuri të shkëlqyera të gastronomisë;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese si dhe të punës në grup.

Aplikimi:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi,ju lutemi dërgoni CV-në,Kopje e nje dokumenti identifikues, dhe Letrën Motivuese në e-mail-in : info@hotel-semitronix.com apo duke dorëzuar fizikisht në objektin e Semitronix Hotel Prishtinë.(Lidhja e Pejës).     

Kandidatët e përzgjedhur, të cilët plotesojnë kushtet e mësiperme, do të njoftohen për intervista të mëtejshm

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook