Log in
X

Company Name

MediCare SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjentë/e të shitjes për Regjionin e Kosovës

Agjentë/e të shitjes për Regjionin e Kosovës

Information

Publish Date

24.08.2019

End Date

04.09.2019

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

MediCare Shpk, kompani për distribuimin e produkteve dhe paisjeve mjekësore për territorin e Kosovës me seli në Prishtine;

Kërkon kandidatë të interesuar që të aplikojnë për pozitat si më poshtë: 

Agjentë/e të shitjes për Regjionin e Kosovës

Përgjegjësitë:

 • Shitja dhe prezantimi I produkteve mjekësore
 • Pranimi i porosive dhe liferimi i produkteve në territorin e Kosovës
 • Puna në teren në gjithë teritorin e Kosovës;
 • Menaxhimi i produkteve përkatëse në depo
 • Posedimi i Patentë shoferit – Kategoria B
 • Përvoja e mëhershme e punës është përparësi
 • Të jenë komunikativ dhe të gatshem për punë ekipore
 • Komunikimi dhe raportimi në formë të shkruar sipas kërkesave të kompanisë. 

Kualifikimet:

 • Bachelor - Farmaci/Infermieri/Fizioterapi/Ekonomi
 • Shkollë apo certifikim nga fusha e Marketing-ut është e dëshirueshme
 • Njohuri të mirë të punës me kompjuter (exel, word) dhe analiza marketingu
 • Të posedoj leje për vozitje dhe të ketë përvojë në vozitje
 • Përvojë në lëminë përkatëse – e dëshirueshme (të dëshmohet me referenca ose dukumente tjera adekuate).

Koha e fundit për aplikim është 10 ditë nga data e publikimit.

Aplikimet duhet të bëhen duke dërguar CV me nje forografi në email adresën: medicarekosova@gmail.com

Kanditatët e përzgjedhur do të thirren për intervistë.

Vendi i punës: Prishtinë

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook