Log in
X

Company Name

Smartshop Tv Shopping

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent ne Call Center

Agjent ne Call Center

Information

Publish Date

02.09.2019

End Date

16.09.2019

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Smartshop operon në tregun Kosovarë që nga viti 2002 me qellim të plasimit të produkteve dhe markave botërore për konsumatorët Kosovar.

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit duke dhëne kontributin tuaj në pozitën Agjent ne Call Center për zhvillim të mëtutjeshëm të kompanisë si dhe përvojës suaj,

Mundesi kandidimi keni edhe ne adresen info@smartshop-ks.com.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Te jane komunikativ
  • Fleksibil ne orar te punes
  • Të përshtatshëm për pune ekipore
  • Të përgjegjshëm dhe me vete iniciative

Aplikimi duhet gjithsesi të përfshije edhe CV-në tuaj!

Smartshop Tv Shopping

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook