Log in
X

Company Name

KiKxxl&evroTarget L.L.C

Phone Number

038 406 700

Company Place

Prishtinë

Këshilltar për klient me njohuri te gjuhës Gjermane

Këshilltar për klient me njohuri te gjuhës Gjermane

Information

Publish Date

03.09.2019

End Date

17.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Titulli i vendit të punës: Këshilltar për klient me njohuri te gjuhës Gjermane

 

Kualifikimet:

• Keni njohuri të gjuhës Gjermane dhe theks të mirë

• Ju shfaqni empati

• Ju pëlqen telefonimi

• Ju pëlqen tu përgjigjeni kërkesave të klientit përmes email-it

• Jeni të orientuar drejt plotësimit të nevojave të klientit

• I kuptoni nevojat e klientit dhe mund të bëni shitje inbound

• Jeni të hapur, të besueshëm dhe i trajtoni shumë mirë klientët

 

Çfarë ofrojmë?

• Pagë të lartë dhe bonuse

• Sigurim shëndetësor

• Shujtë ditore

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Ambient atraktiv pune

• Ekip të mirë dhe bashkëpunues

• Mundësi zhvillimi në karrierë

• Trajnime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit

 

Mënyra e aplikimit:

Dergoni CV-en tuaj në email adresën: hr@evrotarget.com

Na kontaktoni përmes numrit të telefonit: +38349972025

Ose drejtëpërdrejtë në linkun: https://www.evrotarget.com/jobs/kujdes-ndaj-klientit-sektori-i-energjise/

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook