Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Trajner për Themelim Biznesi (2)

Trajner për Themelim Biznesi (2)

Information

Publish Date

04.09.2019

End Date

20.09.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook