Log in
X

Company Name

Banka Kombëtare Tregtare

Phone Number

038 666 666

Company Place

Prishtinë

Analist për Korporatë (2)

Analist për Korporatë (2)

Information

Publish Date

05.09.2019

End Date

19.09.2019

Categories

Bankë

Job Places

Pejë | Prizren

Job Description

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita: Analist për Korporatë
Lokacioni: Pejë/ Prizren
Data e Hapjes: 05.09.2019
Data e Mbylljes: 19.09.2019
Shkollimi: Diplomë Baçellor
Njohuri e Gjuhës: Anglisht

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëj prezantimin e produkteve dhe shërbimeve të Bankës në mënyrë sa më aktive.
 • Të ndjek zhvillimet e biznesit në rajonin që mbulon dega dhe të ndërtojë marrëdhënie me çdo biznes të ri.
 • Të ndjek zhvillimet e sektorit bankar.
 • Të përgatis dosjet e aplikimit për kredi sipas kërkesave të manualit përkatës.
 • Të bashkëpunoj me Departamentin e Korporatave për prezantimin sa më të plotë të rasteve në Komitetin e Kredisë.
 • Të kontrolloj me hollësi dokumentat e kërkuara prej klientëve.
 • Të siguroj klientë të rinj të Korporatave dhe NVM-ve.
 • Të bëj vlerësimin preliminar për kredinë me drejtuesin e degës.
 • Të bëj identifikimin dhe përzgjedhjen e klientëve të korporatës dhe të NMV-ve në rajonin që mbulon, dhe të krijon marrëdhenie të shëndosha afariste.

Shkollimi dhe përvoja:

 • Të jetë i diplomuar në Ekonomi/Administrim Biznesi/Menaxhment.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese, prezantuese, koordinuese dhe bindëse.
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku: https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/. Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al 

Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen përmes telefonit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook