Log in
X

Company Name

RECKOS SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Mekanik i mjeteve të rënda

Mekanik i mjeteve të rënda

Information

Publish Date

06.09.2019

End Date

20.09.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description


RECKOS SH.P.K. është shoqëri me pergjegjësi të kufizuar, e themeluar në vitin 2008 me seli në Rr.Pajazit Islami nr.186 në Fushë Kosovë , ku si aktivitet primarë ka grumbullimin dhe tregtimin e mbeturinave metalike.Me qëllim të rritjes së efikasitetit në operacione,si dhe rëndësisë në punësim RECKOS SH.P.K. Shpallë vend pune të lirë:

MEKANIK I MJETEVE TË RËNDA

Kërkohet:
-Njohuri mbi funksionimin e Mjeteve si dhe sistemeve të tyre
-Së paku 3 vite përvojë pune si mekanik i mjeteve të rënda (Bakera-Kamiona)
-Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip
-Patent shofer të kategorisë B

Detyrat dhe përgjegjësitë
-Mirëmbajtja dhe riparimi i pjesëve mekanike
-Servisim i rregullt mjeteve të punës
-Diagnostifikim specifik të mjeteve
-Plotësimi i dokumenteve teknike

Konkursi mbetet i hapur deri më 20.09.2019.

Të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV në email adresën info@reckos.net vetëm kanditadet të cilët i plotësojnë kushtet do të kontaktohen.

Për informata shtesë na kontaktoni 038/721-294 e hënë e shtunë prej orës 08:00-17:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook