Log in
X

Company Name

MINNA Fashion

Phone Number

049/747-082

Company Place

Prishtinë

Asistente e Shitjes

Asistente e Shitjes

Information

Publish Date

06.09.2019

End Date

20.09.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

MINNA FASHION SHPALL KONKURS PER NJE VEND TE LIRE PUNE (1)
 
Pozita: Asistente e Shitjes (1)
Lokacioni: Prishtine

Inkurajohen per aplikim te gjithë ata qe kanë                                                                   

  • Formim profesional në fushën e shitjes
  • Përvojë në sektorin e shitjeve me pakicë të tekstileve apo fustaneve
  • Orientim ndaj klientëve dhe shërbimeve
  • Fleksibilitet dhe angazhim
  • Aftësi për të punuar në grup dhe forcë komunikimi
  • Prirje për modën dhe identifikimi me MINNA FASHION

Detyra dhe pergjegjsitë

  • Këshillimi i klientëve dhe shitja
  • Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
  • Trajtimi i secilit klient më mirësjellje dhe fokus të veqantë.

MINNA FASHION ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja. Përveç ofertave dhe përfiti-meve interesante të punonjësve, juve ju pret një staf i hapur dhe dinamik . Ne presim me kënaqësi aplikimin tënd.

Aplikimi mund te behet përmes telefonit apo duke e vizituar piken tonë direkt në Prishtine Ora 10.00-12.00

Adresa: Rruga Pashko Vasa, Pejton (Perball Hotel Prishtina), Prishtine.

Tel. 049/747-081

Email: minnafashionks@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook