Log in
X

Company Name

ALI MERCEDESI

Phone Number

044164141

Company Place

Prishtinë

Mekanik, Shitës/e në pranim

Mekanik, Shitës/e në pranim

Information

Publish Date

07.09.2019

End Date

21.09.2019

Categories

| Autoservis | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

K O N K U R   P U N E

Auto Servisi Ali Mercedesi hap konkurs pune per keto pozita:

  1. Mekanik
  2. Shitës/e në pranim

Kushtete per Mekanik

  • Te kete njohuri te mira te markes Mercedes
  • Te kete pervoj pune
  • Te jete i gateshem te punoj ne grup dhe nen presion

Kushtete per Shitës/e në pranim

  • Kandidati/ja duhet te ket njohuri ne kompjuter word/exel,
  • Ta perdor arken fiskale,
  • Te ket pak njohuri ne gjuhe Angleze ose Gjermane,
  • Ta mbaj vendin e punes te paster.

Orari i punes nga ora 09:00h / 18:00h, pagesa fillestare 180€ deri ne 300€.

Te interesuarit te kontaktojn: Tel: 044 164 141 (Viber)

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook