Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Kamarier

Kamarier

Information

Publish Date

09.09.2019

End Date

23.09.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kamarier

Përgjegjësia:

Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë

  • Njohja e punës me kompjuter
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës
  • Gatishmëri për punë jashtë orarit
  • Paga të mira dhe bonuse.

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata qe kanë ne:

apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Kamarier
Gjinia: Femer/ Mashkull

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook