Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Vozitës në QRTK Mitrovicë

Vozitës në QRTK Mitrovicë

Information

Publish Date

10.09.2019

End Date

17.09.2019

Categories

Vozitës

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook