Log in
X

Company Name

Pi Communication

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Promotere (30), Supervizor (10)

Promotere (30), Supervizor (10)

Information

Publish Date

16.09.2019

End Date

30.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

PI Communication kërkon 30 Promotere dhe 10 Supervizor

  • Promoteret dhe Supervizorët do të punojnë 4 orë në ne ditë, 3-5 ditë në javë.
  • Aktivitetet do të mbahen në Prishtinë dhe qytet tjera në Markete dhe Bare
  • Kohëzgjatje 4 muaj,me mundësi vazhdimi për 1 vit.

Dërgoni CV-te tuaja së bashku me një fotorafi në promotion@pirelations.com, ose mund te shkruani edhe në facebook (Pi Communications)

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook