Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Ftesë për Aplikim

Ftesë për Aplikim

Information

Publish Date

17.09.2019

End Date

20.09.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Email: hr@appk.org

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook