Log in
X

Company Name

RJ45 Technologies

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes (njohës të gjuhës frënge) (2)

Agjent të shitjes (njohës të gjuhës frënge) (2)

Information

Publish Date

17.09.2019

End Date

30.09.2019

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

RJ45 Technologies sh.p.k. në bashkëpunim me RJ45 Technologies SAS Francë është në kërkim të 2 agjentëve të shitjes për projektet e rradhës.

Pozita: Agjent i shitjes (njohës të gjuhës frënge) (2 Pozita).

Lokacioni: Prishtinë

Kushtet e punës:

  • Kontratë pune konform ligjit të Republikës së Kosovës.
  • Pergaditje profesionale nga ana jonë për punë.
  • Ambient i këndshëm për punë.
  • Paga bazë mujore të lartë + Bonuse

Kriteret:

  • Njohja perfekte e gjuhës Frënge në të folur dhe në të shkruar (Obligative),
  • Përvojë pune ne telemarketing (e preferuar),
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Për informata më të hollësishme ju lutemi na kontaktoni në mail adresën tonë jobs@rj45.fr

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook