Log in
X

Company Name

MAXI Group Kosovo sh.p.k

Phone Number

+383 49 67 33 00

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të Shitjes në tregun Financiar (60)

Agjent/e të Shitjes në tregun Financiar (60)

Information

Publish Date

28.09.2019

End Date

31.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description


Agjent/e të Shitjes në tregun Financiar

60 pozita (Call Agents) 

Jemi duke kërkuar Gjermano - folës.

Ne ofrojmë vende pune permanente, me orarë të plotë!

Ata që fillojnë punën, do të trajnohen për 10 ditë dhe do të paguhen nga dita e parë!

Nëse je Gjermano – folës, eja në ekipën tonë të madhe. 

Kualifikimet:

  • Njohja e mirë e gjuhës Gjermane (obligative). 

Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikuese,
  • Aftësi në punë grupore. 

Tjera:

  • Pagë deri në 1050.00 + extra bonuse javore, mujore, vjetore.
  • Bonuset në bazë të performancës në punë,
  • Kontratë sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës.
  • Sigurim Shëndetësor. 

CV (në formatin e Euro-Pass).

Telefon: +383 (0) 49 67 33 00.

Aplikoni në maxigroupkosovo@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook