Log in
X

Company Name

HK GmbH

Phone Number

Company Place

Gjermani

INFERMIER/E TË DIPLOMUAR (Gjermani)

INFERMIER/E TË DIPLOMUAR (Gjermani)

Information

Publish Date

29.10.2019

End Date

19.11.2019

Categories

Infermieri

Job Places

Gjermani

Job Description

HK GmbH rekruton në emër të klientëve gjermanë infermier të diplomuar në Gjermani. Profesionistët ndërmjetësohen kryesisht në spitale, qendra të rehabilitimit dhe shtëpi të pleqve të shtetit e Bavarisë.

INFERMIER/E TË DIPLOMUAR
për institucionet shëndetësore në Gjermani

Cilat kërkesa duhet të i përmbushni?

 • Ti vjen nga Republika e Kosovës
 • Ti ke përfunduar shkollen e infermierisë (Bachelor ose shkollën e mesme të mjekësisë)
 • Ti tashmë ke përvojë praktike në profesionin tuaj
 • Ti dëshiron të punosh në Gjermani
 • Ti ke njohuri në gjuhen gjermane dhe dëshiron ta përmirësosh atë
 • Ti je i besueshëm, i përkushtuar dhe i angazuhar
 • Ti je duke kërkuar një sfidë të re

Çfarë ju ofrohet aplikuesve?

 • Mundësia më punu në një spital, qendër rehabilitimi ose shtëpi pleqsh në Gjermani
 • Ne organizojmë kontaktin mes jush dhe punëdhënësit potencial
 • Ne ju mbështesim në të gjitha hapat që janë të nevojshme për përgatitjen dhe zbatimin e ndërmjetësimit!
 • 100% pa pagesë: asnjë pagesë për ndërmjetësimin, asnjë pagesë për përpunimin e dokumentave dhe asnjë tërheqje nga rroga!

Aplikimet duhet të dorëzohen në faqen tonë të internetit nën linkun e mëposhtëm:

https://personaldienst.bayern/bewerbung-fachkraefte/

Pranimi në programin e ndërmjetësimit për Gjermani përmbushet pas plotecimit e të gjitha kushteve dhe ndahet në dy konkurse:
Konkursi 1 përfundon me 19.10.2019
Konkursi 2 përfundon me 19.11.2019

Konsultimet në lidhje me aplikimin dhe vendosjen në Gjermani mund të dërgohen tek HK GmbH përmes E-mailit info@personaldienst.bayern.

Expired

Share

Advertising