Log in
X

Company Name

Bimer Group Shpk

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Agjent-e Tregtar-e (2)

Agjent-e Tregtar-e (2)

Information

Publish Date

19.09.2019

End Date

06.10.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: Agjent-e  Tregtar-e
Numri i Pozitave: 2

Dokumentacioni i nevojshëm

 • Të ketë diplome të shkollës së mesme-e domosdoshme,
 • Patent Shoferi dhe përvoja në ngasjen e veturës–e domosdoshme,
 • Duhet të ketë njohurit bazike të Microsoft Office dhe Internet,
 • Njohja e gjuhës Angleze dhe Serbe është përparsi,
 • Përsonat me përvoj pune në lami të ngjajshme do të kenë përparsi,deshmit e punsimit,
 • Duhet të ketë aftësi komunikuese,
 • Të jetë i-e afërt me koleget dhe klientet.

Detyrat e punës

 • Të realizoj prezentimin dhe shitjen e produkteve kozmetike dhe higjenike nëpër pikat e shitjes sipas planit të shitjes.
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe grupore.
 • Të jetë në gjendje të zhvillojë dhe mirëmbajë strategjitë e shitjes në mënyrë produktive .
 • Të jetë i-e afte për dhënien e ideve dhe planeve që mund të ndikojn për rritjen e shitjeve.
 • Të jetë në gjendje të menaxhojë shitjet dhe të shkruaj raporte për gjendjen e tregut në terenin e tije-saj.
 • Të vlerësojë hulumtimet e klientëve, rrethanat e tregut, të dhënat e konkurrencës dhe implementimin e planit të marketingut me ndryshime ashtu siç është e nevojshme.
 • Të punojë ngushtë dhe të bashkpunojë me menaxhmentin e kompanisë dhe ti mbajë ata të informuar me çdo gjë lidhur me progresin shitjes.


  Lokacioni: Fushe Kosove, Prishtinë.
  Email: bimergroup1@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook