Log in
X

Company Name

ADMC International Kosovo Shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kamarier/e, Host/ess, Shankist/e

Kamarier/e, Host/ess, Shankist/e

Information

Publish Date

25.09.2019

End Date

25.10.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Rajonale

Job Description

ADMC International Kosovo Shpk është kompani e specializuar në procesin e rekrutimit dhe burimeve njerëzore që operon që nga viti 2000 dhe ka seli në vendet më të zhvilluara të botës si Dubai,Qatar,USA dhe vendet e Europës. Kompania ofron staf të përhershëm dhe të përkohshëm europian me cilësi të lartë për kontrata të shkurtra dhe afatgjata.

Për klientët tanë në Abu Dhabi dhe Prishtinë, ADMC është duke rekrutuar kandidatë në profilet:

 1. Kamarier/e
 2. Host/ess
 3. Shankist/e

Qëllimi:

Qëllimi kryesor i profileve të hotelerisë është ofrimi i shërbimit më të mirë për konsumatorët. Mikëpritja dhe cilësia në shërbim janë faktorët kyç për punësimin. Për të gjithë të interesuarit për këto profile pune, ofrojmë ambient pune tejet miqësor me mundësi ngritje profesionale në rrafsh ndërkombëtar dhe vendor.

Përgjegjësitë:

 • Mikpritje e klientëve
 • Përcjellja e klientëve në tavolinat përkatësë
 • Prezantimi i menusë dhe pijeve për klientët
 • Shërbimi i pijeve apo ushqimit për tavolinat përkatëse
 • Mbajtja pastër e vendit të punës
 • Komunikimi i stafit për të ofruar një shërbim të mirë dhe në kohë
 • Dërgimi i faturave dhe pagesave
 • Mbledhje stafi

Kërkesat:

 • Njohës shumë i mirë i gjuhës angleze
 • Eksperiencë e mëparshme në këtë fushë
 • Aftësi për të punuar në grup
 • Aftësia për të punuar në presionin e kohës

Cfarë ofrohet:

 • Akomodim
 • Transport
 • Pushime vjetore të paguara
 • Siguracion
 • Ushqim
 • Biletën vajtje-ardhje

Nëse jeni të interesuar për të aplikuar, intervistat me kompaninë zhvillohen shumë shpejt. Dërgo CV tuaj në adresën e emaili hr.al@admc-usa.com. Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervista.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook