Log in
X

Company Name

MAXI Group Kosovo sh.p.k

Phone Number

+383 49 67 33 00

Company Place

Prishtinë

UDHËHEQËS I GRUPIT / (Team Leader në Call Center) (8)

UDHËHEQËS I GRUPIT / (Team Leader në Call Center) (8)

Information

Publish Date

28.09.2019

End Date

31.10.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

UDHËHEQËS I GRUPIT

8 POZITA

(Team Leader në Call Center)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Motivoni secilin anëtar të ekipit përmes trajnimit dhe menaxhimit të qëndrueshëm.
 • Sigurohuni që të gjitha shënimet të plotësohen nga secili anëtar i ekipit.
 • Kryeni trajnime për ekipin në aftësitë e kërkuara dhe ndryshimet operacionale.
 • Vlerësoni dhe identifikoni pikat e forta dhe mundësitë e secilit anëtar të ekipit.
 • Koordinoni me departamentet e tjera në lidhje me veprimet e ndërmarra nga anëtarët për të mbajtur një komunikim të mirë ekipor.
 • Komunikoni me klientët për shqetësimet që lidhen me llogarinë, nëse është e nevojshme.
 • Sigurohuni që të gjitha dokumentet që lidhen me ekipin e caktuar të ruhen
 • Kryen detyrat e Menaxherit duke u koordinuar me të gjithë drejtuesit e tjerë të ekipit për të përmbushur qëllimet e departamentit.
 • Kryeni detyrat e kërkuara për të ruajtur nevojat operacionale të ekipit. 

Kualifikimet:

 • Njohja e mirë e gjuhës Gjermane (minimum B2, obligative)
 • Tregon aftësi të jashtëzakonshme në shitje dhe njohuri të forta në menaxhimin e operacioneve.
 • Aftësi të shkëlqyera motivuese ekipore dhe individuale.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi; me shkrim dhe me gojë.
 • Njohuri të mira në Kompjuter, (Office, veçanërisht Excel).
 • Minimum pervoje prej dy vitesh në shitje.
 • Aftësi të shkëlqyera për menaxhimin e kohës.
 • Njohuri mbi procesin e shitjes.
 • Vëmendje e forta ndaj detajeve. 

Paga deri në 1500.00 Euro + extra bonuse javore, mujore, vjetore. 

CV (në formatin e Euro-Pass).

Telefon: +383 (0) 49 67 33 00.

Aplikoni në maxigroupkosovo@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook