Log in
X

Company Name

MAXI Group Kosovo sh.p.k

Phone Number

+383 49 67 33 00

Company Place

Prishtinë

MËSUES/E TË GJUHËS GJERMANE

MËSUES/E TË GJUHËS GJERMANE

Information

Publish Date

28.09.2019

End Date

31.10.2019

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description

MËSUES/E TË GJUHËS GJERMANE

1 pozitë

Jemi në kërkim të një Mësuesi të vetë-motivuar dhe me përvojë për t'u bashkuar me ekipin tonë të madh.

Ju duhet të jeni një profesionist kompetent me njohuri të mira të mësimdhënies dhe proceseve arsimore juridike. Përveç aftësive të shkëlqyera të komunikimit me shkrim dhe verbal, kandidati ynë ideal do të demonstrojë gjithashtu prezantime dhe aftësi ndërnjerëzore. 

Përgjegjësitë e mësuesve:

 • Të zhvilloj dhe të jap mësim të gjuhës, përfshirë shënime, teste dhe detyra.
 • Mbikëqyrë klasën për tu siguruar që të gjithë studentët po mësojnë dhe janë aktiv.
 • Dorëzon udhëzime të personalizuara secilit student duke inkurajuar të mësuarit ndërveprues.
 • Planifikon dhe zbaton aktivitete edukative dhe ngjarje.
 • Përgatit dhe shpërndan raporte periodike të përparimit në mësim.
 • Vlerëson dhe dokumenton përparimin e studentëve.
 • Ndan detyra të shtëpisë, teste dhe prova.

Kërkesat e mësuesve:

 • Aftësi të shkëlqyera në gjuhën Gjermane.
 • Diplomë Bachelor në Mësimdhënie ose fushë përkatëse.
 • Njohuri të thelluara për metodat e mësimdhënies .
 • Shkathtësi të jashtëzakonshme të komunikimit me shkrim dhe verbal.
 • Të mirëorganizuar me aftësi të shkëlqyera drejtuese.

Paga 600.00 Euro

CV (në formatin e Euro-Pass).

Telefon: +383 (0) 49 67 33 00.

Aplikoni në maxigroupkosovo@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook