Log in
X

Company Name

MAXI Group Kosovo sh.p.k

Phone Number

+383 49 67 33 00

Company Place

Prishtinë

TRAJNER

TRAJNER

Information

Publish Date

28.09.2019

End Date

31.10.2019

Categories

Arsim & Edukim

Job Places

Prishtinë

Job Description


TRAJNER

1 pozite

Kërkesat:

  • Aftësi të shkëlqyeshme në Gjuhën Gjermane
  • Trajnimi në fushën: “Broker Financiar” është një përparësi ose përvoja e punës do të konsiderohet si avantazh.
  • Përvoja +1 vjeçare në Trajnim do të konsiderohet si avantazh.
  • Përvojë në ambiente pune me dinamik të lartë.
  • Aftësi të mira në përdorim të kompjuterit.
  • Komunikues i shkëlqyeshëm, aftësi të shquara verbale dhe në të shkruar. 

Përgjegjësitë kryesore:

  • Të sigurojë që kandidatët të jenë plotësisht të informuar për vendin e punës që ata po konkurojnë dhe tu pëgjigjet çdo pyetje që mund të kenë kandidatët.
  • Aftësi shumë të mira organizative. 

Përfitimet e punës dhe detajet:

  • Staf i mrekullueshëm dhe ambient i shkëlqyeshëm i punës.
  • Mjedis dinamik. 

CV (në Euro-Pass format).

Paga 800.00 Euro

Telefon: +383 (0) 49 67 33 00.

Aplikoni në maxigroupkosovo@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook