Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Puntor ne sektorin e prodhmit (3)

Puntor ne sektorin e prodhmit (3)

Information

Publish Date

24.10.2019

End Date

30.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall

Konkurs për vende të reja pune

Puntor ne sektorin e prodhmit (3)

Orari I plot.

CV, dokumentet tjera dhe foton dergohen ne email adresen: burimenjerzore@agrokor-ks.com

Apo te paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj.

Nr. kontaktus: 045 321 271

Kualifikimi per vendet e punes

Shkolles se mesme e preferuar

Pershkrimi I punes:

Puntor ne sektorin e prodhimit:

Kryen punë te ndryshme mbrenda sektorit te prodhimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook