Log in
X

Company Name

Roof Group Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ARKITEKT, MENAXHER/E TË SHITJES

ARKITEKT, MENAXHER/E TË SHITJES

Information

Publish Date

30.09.2019

End Date

14.10.2019

Categories

Arkitekturë | Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Roof Group Sh.p.k., shpall konkurs per vende pune.

Nëse mendoni se keni përvojën, aftësitë prezantuese dhe energjinë e duhur, aplikoni për pozitën e hapur si:

  • ARKITEKT (1)
  • MENAXHER/E TË SHITJES në sektorin e Ndërtimit (1)

CV mund të dërgohen në:  info.roofgroup@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me 14.10.2019.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook