Log in
X

Company Name

Delta Group

Phone Number

Company Place

Rajonale

Ndihmes Magazinier

Ndihmes Magazinier

Information

Publish Date

30.09.2019

End Date

14.10.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

DELTA GROUP përbëhet nga kompanitë Deutschcolor, Delta Home , Thermoswiss, Dast dhe Delta. DELTA GROUP është lider në tregtimin dhe prodhimin e një game të gjerë produktesh, duke punuar dhe duke pasur ekskluzivitetin e disa kompanive më të njohura ndërkombëtare. Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi / bonuse, sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsis në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë. Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin: Ndihmes Magazinier

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Arsim i mesem/lartë.
  • Mosha e preferuar 25-40 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Lejë drejtim automjeti.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën : hr@deltagroup.eu.

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen / seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook