Log in
X

Company Name

RIGI Engineering SH.P.K.

Phone Number

044 159 559

Company Place

Prizren

Inxhinier/e të Ndërtimtarisë (Bachelor Inxh. / Master Inxh.)

Inxhinier/e të Ndërtimtarisë (Bachelor Inxh. / Master Inxh.)

Information

Publish Date

30.09.2019

End Date

15.10.2019

Categories

Inxhinier

Job Places

Prizren

Job Description

RIGI Engineering SH.P.K.

Rr. De Rada
20000 Prizren
Kontakt: Vllaznim Hasani, tel. 044/159 559

Përshkrimi i punës

 1. Inxhinier/e të Ndërtimtarisë (Bachelor Inxh. / Master Inxh.)

Detyrat: 

 • Krijimi i planeve të ndërtimit, Kallëpit
 • Krijimi i planeve të armaturës

Kualifikimet:

 • Studimet e përfunduara (Bachelor Inxh.apo Master Inxh.)
 • Studimet e përfunduara në fakultetin e ndërtimtarisë,drejtimi konstruktiv

Njohuri me Programe:

 • Njohuri me Programe CAD
 • MS-Ofice (Word,Excel)

Aftësitë personale:

 • Aftësi të konsiderueshme për menaxhimin e punës
 • Fleksibilitet në orar të punës
 • Efikasitet dhe shoqërueshmëri
 • Kryerja e pavarur e punëve

Tjera:

 • Nëse e kemi zgjuar interesin e juaj na dërgoni aplikimin deri më 15.10.2019
 • Për më shumë informata mund të na kontaktoni në këtë numër telefoni 044/159 559
 • Aplikacionin mund ta dërgoni në e-mail adresën: rigiengineering.ks@gmail.com

Dokumentacioni për aplikim duhet të ketë:

 • Kërkesë me shkrim
 • CV me të dhënat kryesore personale
 • Kopje të diplomës dhe certifikatave nga Universiteti
 • Dëftesat e notave nga Universiteti

Lokacioni i punës: Prizren

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook